Werkwijze

1. Contact opnemen

Ben je geïnteresseerd in de diensten van Editing Moments? Vul dan het contactformulier in. Ik bel of mail je zo snel mogelijk terug, maar altijd binnen 1 werkdag. We bespreken wat ik voor je kan betekenen en ik stuur je het stijl-formulier toe waarin je je voorkeuren en eigen workflow kunt aangeven. Daarna zullen we in een 1-op-1 gesprek (telefoon of Skype) jouw wensen bespreken, zodat ik weet waar ik op moet letten als ik aan de slag ga.

2. Serie van 10

Nadat je mij vrijblijvend een serie van 10 foto’s èn het stijl-formulier met voorkeuren hebt toegestuurd ga ik in Lightroom met deze foto’s aan de slag om jouw stijl zo goed mogelijk te benaderen. Hiervoor neem ik een kijkje op je website en maak ik gebruik van de informatie die je mij hebt gegeven in het stijl-formulier en ons gesprek. Ik let bij de bewerkingen onder andere (maar niet uitsluitend) op licht, schaduwen, kleur, contrast, witbalans (met uitzondering van lokale aanpassingen). Binnen 2 werkdagen stuur ik je deze 10 foto’s bewerkt terug. Nog niet helemaal tevreden? Dan kijken we samen waar verbetering mogelijk is.

3. Trouwreportage bewerken

Ben je blij met deze testfoto’s en wil je graag dat ik een door jou gemaakte trouwreportage voor je bewerk? Dan maak ik eerst een plekje voor je in Dropbox waar je jouw catalogus met Smart Previews* kunt uploaden en stuur ik je een link met orderformulier toe waar je specifieke wensen kunt invullen. Wanneer ik aan de slag ga, zal ik je eerst een selectie van minimaal 15 foto’s uit de reportage met verschillende lichtomstandigheden toesturen zodat je kunt zien waar ik mee bezig ben. Na akkoord ga ik verder met de rest van de reportage.

* Werk je (nog) niet met Lightroom 5 of CC/6? Neem even contact met me op, dan vertel ik je hoe je jouw bestanden bij mij kunt aanleveren.

4. Sit back & relax

Voor jou is het nu tijd om te relaxen, af te spreken met vrienden, te fotograferen of lekker helemaal niks te doen. Ik ga aan de slag met jouw serie, na maximaal 8 werkdagen (afhankelijk van je keuze voor bewerken, zie de prijzenpagina voor meer informatie) is jouw reportage klaar en stuur ik je een bericht.

5. Catalogus updaten

The magic happens.. Wanneer je je catalogus update, zul je zien dat mijn bewerkingen heel snel en makkelijk worden geïmporteerd in jouw originele catalogus. Ben je nog niet helemaal tevreden? Laat het me weten en ik kijk samen met jou waar nog verbetering mogelijk is.

6. En daarna..

.. is het voor jou nu enkel nog de taak om de foto’s eventueel bij te snijden en af te leveren bij je klanten! Heeft je bruidspaar ook een album bij je besteld? Eventueel kan ik dit ook voor je ontwerpen. Kijk bij Albumontwerp voor meer informatie.

 

voor en na, slide om de basic & brush bewerkingen te bekijken

 

Foto: Vlot Fotografie

Foto: Fotobelle