Over Hanneke

hannekeJe komt thuis na een intensieve, drukke, hectische maar natuurlijk pr├áchtige trouwdag. Je zet je foto’s op je computer, selecteert wat voorproefjes, stuurt ze door naar je bruidspaar en dan.. Dan heb je nog een grote klus voor de boeg. En dat terwijl je volgend weekend weer aan de slag moet! In het seizoen stapelt het werk zich zo op, waar je een beetje benauwd van wordt. Want alles moet natuurlijk wel op tijd bij het bruidspaar terecht komen en je wilt ook nog tijd spenderen met je gezin en vrienden om samen leuke dingen te gaan doen. Ik weet precies hoe het voelt!

Deadlines zijn er om te halen en daar kan ik jou bij helpen. Doordat ik een ontzettende planner ben en gek ben op het halen van die deadlines kun je er van op aan dat je beelden fijn op tijd klaar zullen zijn. Kan ik weer iets van mijn lijstje afstrepen (ik ben gek op to-do-lijstjes) en kun jij happy zijn met het snel afleveren van jouw foto’s. Door mijn ervaring met trouwfotografie ken ik alle ins & outs van Lightroom, maar weet ik ook wat belangrijk is voor wat betreft de bewerkingen van een trouwreportage.

Wanneer ik niet met fotografie of bewerken bezig ben, lees ik graag een goed boek (Stephen King is sinds jaar en dag mijn favoriete auteur), luister ik veel naar muziek (er gaat geen dag voorbij of 3FM staat aan) en spendeer ik graag tijd met de mensen die dicht bij me staan door samen thee te drinken met een lekker stukje chocoladetaart, uit eten te gaan of een dag op pad te gaan. Ook vind ik het fijn om buiten te zijn voor een gezellige picknick of wandeling. Heerlijk om zo weer even op te laden!

Hanneke Meier
www.hannekemeier.nl

Foto: Fermont Fotografie